Slimme communicatieservice

Maak onze mail- en SMS-service efficiënter. Met deze uitdaging klopte Servilux aan bij Red Square. We vonden de oplossing in een webapplicatie met diverse templates die volledig in de huisstijl van een opdrachtgever van Servilux opgemaakt kunnen worden. Elke template bevat dropdown-menu's met automatisch invulbare zaken, zoals een klantnaam, debiteurennummer of bedrag. De efficiencyslag zit in de koppeling van de templates met de database: iedere x minuten/uren/dagen wordt automatisch gecheckt of er orders zijn die aan een bepaald filter voldoen, zoals een gerepareerde wasmachine die klaar is voor verzending. Voor elke order die aan de ingestelde filter voldoet, wordt direct volgens het template een mail/SMS opgesteld en verstuurd.  

Welk automatiseringsvraagstuk u ook heeft, Red Square Software vindt de oplossing. Altijd met het doel dat uw bedrijf er beter van wordt. 

Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

> Direct contact

 

RS

Werkwijze

Wat Red Square voor u kan betekenen? Dat hangt af van uw vraag. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. Daarom gaan we eerst met u in gesprek. Samen onderzoeken we wat nodig is om uw onderneming een stap verder te brengen. Daarna gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor u. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Hoe complexer uw vraag, hoe leuker wij het vinden. Ons doel? Duurzame, robuuste en betaalbare oplossingen bedenken voor uw automatiseringsvraagstuk. Gebruiksvriendelijk en efficiënt.
Voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf. 

Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen. Op basis van uw specifieke vraag informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

> Direct contact 

RS

Klanten

Naar boven Chat on WhatsApp