Documenten Automatisering voor Mestdocumenten

"Help ons met het automatiseren van mestdocumenten" dat was de vraag die van Coenegrachts Substraat kregen. Het dagelijks overtypen van gegevens van het ene naar het andere systeem (soms zelfs twee of drie) is tijdrovend en inefficiënt.

Hiervoor hebben we de oplossing: onze documenten service, speciaal ontworpen voor het aanmaken en volledig afhandelen van mestdocumenten. Deze service werkt naadloos met de gegevens die u al in uw administratie heeft. 

Voor Coenegrachts hebben we de service volledig geïntegreerd met hun bedrijfssoftware, zodat ze met één druk op de knop toegang hebben tot de documenten. Dit bespaart hen tijd en maakt het archiveren en zoeken van documenten overbodig. Bovendien worden alle documenten automatisch gemaild naar hun klanten en hebben we een koppeling gemaakt met hun vlootmanagement, zodat ze de documenten ook in de vrachtwagensoftware kunnen bekijken.

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

> Direct contact

 

RS

 

 

Naar boven Chat on WhatsApp