Over ons

De drijvende kracht achter Red Square is Bart Vanlier. Hij richtte het bedrijf in 2006 op. We staan voor vakkennis en deskundigheid, innovatie, korte lijnen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

"Ik vind het mooi om oplossingen te bedenken die het leven makkelijker maken. Dat komt omdat ik zelf ook niet houd van dubbel of omslachtig werk. Als ik zoiets tegenkom, dan voel ik direct de behoefte daar een applicatie voor te ontwikkelen" Bart vanlier

Onze Expertise

Red Square is specialist in .Net development. Ter verduidelijking: .Net is een applicatieframework. Deze componenten worden gebruikt voor het programmeren van uw webapplicatie of website. We zijn ook thuis in het databasesysteem SQL server. Dat is handig om te weten. Want het betekent dat wij u compleet van dienst kunnen zijn. Zelfs als het gaat om softwareontwikkeling voor mobile platforms zoals iOS of Android. 

Onze expertise wordt ondersteund door onze certificeringen als Microsoft Certified Professional, Applicatie Developer en Umbraco Certified Developer. We zijn vertrouwd met talen en frameworks zoals HTML, Angular, jQuery, Javascript, .Net, .Net Core, Microsoft, C#, SQL Server, Java, Kotlin en Umbraco. We hebben ook ervaring met verschillende programma's zoals Visual Studio, SAP Business One, Telerik Reporting, IntelliJ, LLBLGen, Navision en Exact.

Bij Red Square geloven we dat de beste resultaten worden behaald door nauw samen te werken met onze klanten en partners. We streven altijd naar het leveren van oplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften en wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij uw softwareontwikkelingsprojecten.

> Direct contact

RS

Werkwijze

Wat Red Square voor u kan betekenen? Dat hangt af van uw vraag. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. Daarom gaan we eerst met u in gesprek. Samen onderzoeken we wat nodig is om uw onderneming een stap verder te brengen. Daarna gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor u. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Hoe complexer uw vraag, hoe leuker wij het vinden. Ons doel? Duurzame, robuuste en betaalbare oplossingen bedenken voor uw automatiseringsvraagstuk. Gebruiksvriendelijk en efficiënt.
Voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf. 

Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen. Op basis van uw specifieke vraag informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

> Direct contact 

RS

Klanten

Naar boven Chat on WhatsApp