Android app

Voor Servilux maakte Red Square een Android applicatie waarmee servicemonteurs volledig zelf een order kunnen afwerken. De monteur haalt op de tablet orders uit het ERP-systeem. Hierdoor heeft hij alle gegevens bij de hand: artikelnummer, NAW-gegevens en tijdstip van de afspraak. Vervolgens berekent de app zelf de meest efficiënte route. Deze route verschijnt als grafische kaart op de tablet. Bij de klant kan de monteur de order ter plekke verwerken in de app, met daarbij een vermelding van de gevonden oplossing. Hij kan afrekenen en eventueel een foto maken voor de garantie-afwikkeling.  

Wilt u graag weten of een app ook een verbetering kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

> Direct contact

Voordelen

  • Direct toegang tot het systeem
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen dubbel werk
RS

Werkwijze

Wat Red Square voor u kan betekenen? Dat hangt af van uw vraag. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. Daarom gaan we eerst met u in gesprek. Samen onderzoeken we wat nodig is om uw onderneming een stap verder te brengen. Daarna gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor u. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Hoe complexer uw vraag, hoe leuker wij het vinden. Ons doel? Duurzame, robuuste en betaalbare oplossingen bedenken voor uw automatiseringsvraagstuk. Gebruiksvriendelijk en efficiënt.
Voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf. 

Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen. Op basis van uw specifieke vraag informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

> Direct contact 

RS

Klanten

Naar boven Chat on WhatsApp