Handige route app

Ontwikkel een applicatie waarmee de planningsafdeling eenvoudig 5 tot 10 routes voor onze servicemonteurs kan uitstippelen. Met deze vraag trok Technorep bij ons aan de bel. Onze oplossing: een webapplicatie die steeds geplande en nog te maken afspraken overzichtelijk op een kaart projecteert. Zo wordt in één oogopslag duidelijk welke routes wel/niet efficiënt zijn en of op een bestaande route openstaande orders meegepakt kunnen worden.  

Wilt u graag weten of een app ook voor uw bedrijf handig is?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

> Direct contact

 

RS

Werkwijze

Wat Red Square voor u kan betekenen? Dat hangt af van uw vraag. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. Daarom gaan we eerst met u in gesprek. Samen onderzoeken we wat nodig is om uw onderneming een stap verder te brengen. Daarna gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor u. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Hoe complexer uw vraag, hoe leuker wij het vinden. Ons doel? Duurzame, robuuste en betaalbare oplossingen bedenken voor uw automatiseringsvraagstuk. Gebruiksvriendelijk en efficiënt.
Voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf. 

Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen. Op basis van uw specifieke vraag informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

> Direct contact 

RS

Klanten

Naar boven Chat on WhatsApp