Over ons

De drijvende kracht achter Red Square is Bart Vanlier. Hij richte het bedrijf in 2006 op. We staan voor vakkennis en deskundigheid, innovatie, korte lijnen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

"Ik vind het mooi om oplossingen te bedenken die het leven makkelijker maken. Dat komt omdat ik zelf ook niet houd van dubbel of omslachtig werk. Als ik zoiets tegenkom, dan voel ik direct de behoefte daar een applicatie voor te ontwikkelen" Bart vanlier

 

Onze Expertise

Red Square is specialist in .Net development. Ter verduidelijking: .Net is een applicatieframework. Deze componenten worden gebruikt voor het programmeren van uw webapplicatie of website. We zijn ook thuis in het databasesysteem SQL server. Dat is handig om te weten. Want het betekent dat wij u compleet van dienst kunnen zijn. Zelfs als het gaat om softwareontwikkeling voor mobile platforms zoals iOS of Android. 

Daarnaast zijn we Microsoft certified professional en applicatie developer en Umbraco certified developer. De talen en frameworks waarmee we werken zijn onder meer: HTML, Angular, jQuery, Javascript, .Net, .Net Core, Microsoft, C#, SQL Server, Java, Kotlin en Umbraco. Programma's waar we ervaring mee hebben zijn onder meer: Visual Studio, Account View, Davilex, SAP Buisiness One, Prologs, Telerik Reporting, IntelliJ, LLBLGen, Navision.