Route applicatie voor monteurs

Ontwikkel een applicatie waarmee onze planners eenvoudig een efficiënte route kunnen uitstippelen. Deze vraag kreeg Red Square. Het resultaat: een tijd- en kostenbesparende applicatie voor de planners.

Order verwerken bij de klant

Red Square ontwikkelde een slimme app, waarbij de monteur de orders uit het ERP-systeem kunnen ophalen in de tablet. Hierdoor heeft hij alle gegevens bij de hand: artikelnummer, NAW-gegevens en tijdstip van de afspraak. Vervolgens berekent de app zelf de meest efficiënte route. Deze route verschijnt als grafische kaart op de tablet. Bij de klant kan de monteur de order ter plekke verwerken in de app, met daarbij een vermelding van de gevonden oplossing. Hij kan afrekenen en eventueel een foto maken voor de garantie-afwikkeling. De monteur kan de order dus volledig afwerken. En bij ziekte kan een collega het werk makkelijk overnemen.

Apps voor al uw doelgroepen

Met een mobiele app kunt u het leven van uw medewerkers of klanten vergemakkelijken. Voorwaarde is, dat zo’n app een concreet voordeel oplevert voor de gebruiker. Denk aan tijd- en geldbesparing, betere dienstverlening, een unieke dienst of een onderscheidende functionaliteit. We ontwikkelen apps voor Android en iOS (Apple).

Op basis van uw doelstellingen

Red Square realiseert apps die bijdragen aan het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. Oplossingen die aansluiten bij uw doelstellingen en waarvan de gebruiker écht voordeel heeft. Het ontwikkelen van een app vloeit meestal voort uit een algemeen geformuleerde probleemstelling.

Nieuwsgierig of een app ook voordeel oplevert voor uw organisatie of uw klanten?

 

RS